Många kom på PRO Skövdes sommarcafé

Läsarnas
PUBLICERAD:
Sören Lindgren pratade för många lyssnande öron om travsport.

PRO Skövde hade på onsdagen ett sommarcafé för sina medlemmar. Drygt 50 stycken trotsade det fina vädret och kom till PRO:s lokaler. Förutom kaffe med hembakt bjöds det på ett intressant föredrag av Sören Lindgren kring travsport. Sören är väl insatt som tidigare varit ägare av eget stall med hästarna Bullit i efternamn. Vi var många som passade på att satsa på en gemensam rad på Harry boy.

Efter det var det dags för Per-Olof Kihlström att informera om kommande sommarcafé där motorcykelklubben DACA:s vicepresident kommer. DACA är en klubb som bl.a stöder mobbade barn.

Efter Per-Olofs information där han också tog upp PRO Skövdes medlemsresor var det dags för dragning av lotteri på kaffebiljetten.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.