• lördag
  23 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  24 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  -2°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  26 jan
  -5°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

TT rapporterade från ASAP Rocky-rättegången

Inrikes/utrikes
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Under fredagen avslutades rättegången mot den amerikanske hiphopartisten Asap Rocky och två andra män som åtalats för misshandel i Stockholm. Under fredagen gav flera vittnen ge sin version av vad som hände mellan 19-åringen och de åtalade i centrala Stockholm kvällen den 30 juni.

Här kan du ta del av TT:s liverapportering från rättegången:

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.