Läsarnas sommarbilder

Läsarnas
PUBLICERAD:
I sommar har SLA:s läsare möjlighet att påverka innehållet i tidningen genom att skicka in sina sommarbilder. Bilderna är en del av en tävling som pågår mellan 8 juli och 11 augusti och har man tur så kan de komma med i SLA:s almanacka 2020. Skicka in ditt bidrag till sommarbild@sla.se
Genom att delta i tävlingen godkänner ni att era bilder kan komma att publiceras i SLA, sla.se samt i SLA:s sociala medier och i vår almanacka för 2020.
Avslutning på vandrande teatern i Mulleriket på Billingen.
Foto: Hedvig Fellbrant
Fiskelycka på Örlen.
Foto: Daniel Valström
Nyfiken rävunge.
Foto: Leif-Åke Sandberg
Stämningsfullt kvällstid i Kyrkparken, Skövde.
Foto: Jeanette Hansson
Kräftfiske i Örlan.
Foto: Evy Kråklind

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.