• idag
  15 juli
  13°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.3 mm
 • torsdag
  16 juli
  24°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  17 juli
  22°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  18 juli
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  19 juli
  21°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Sommarens sista café hos PRO Skövde

Läsarnas
PUBLICERAD:

PRO Skövde hade sitt sista sommarcafé för året och nära 60 medlemmar deltog. Föreningen kunde konstatera att verksamheten överträffat förväntningarna. Totalt på tre cafékvällar under sommaren har drygt 180 gäster kommit. Det bevisar att behov finns för verksamhet för medlemmarna även under sommaren. Räknar man dessutom in de två sommarluncherna i juni med nära 100 deltagare, blir antalet hela 280 deltagare.

På sista caféträffen hälsade ordföranden Christer Rönn alla närvarande välkomna samt riktade ett varmt tack från styrelsen till alla som varit med och gjort verksamheten möjlig. Efter detta riktade ordföranden ett tack till alla närvarande medlemmar för utan dem hade verksamheten misslyckats.

Så var det dags för allsång med dragspel under ledning av Carin Sköld. Sedan fick Guje Schneider rycka in och hjälpa till i lotteridragningen. Resekommittén informerade om kommande resor innan Carin tackade deltagarna och hälsade välkomna till nästa medlemsmöte den 21 augusti.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.