Trädgårdsbesök i Undenäs

Läsarnas
PUBLICERAD:
Foto: L. B.

Tibro trädgårdsförening har varit på besök hos Bedas bod & Trädgård. Denna pärla och hemman är belägen i Undenäs, Vångstigen hos Benice och Dan Johansson. En trädgård som har många ansikten för betraktaren. En bod att besöka för att köpa något vackert att ta med hem för den som så önskar. Trädgården är en stor behållning att vandra och befinna sig i. Många långa rabatter går runt hela trädgården med många fina blommor bl.a. liljor och höstflox med alla dess olika färger. En speciell sort var från Sydafrika som blommade just nu. Vatten som porlade runt i trädgården i olika nivåer. Listan kan göras hur lång som helst. Ett besök kan rekommenderas. Tibro trädgårdsförening tackade Benice och Dan för det fina mottagandet.

Nästa besök, i augusti månad, blir på hemmaplan, närmare bestämt en Hörneborunda.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.