Läsarnas sommarbilder

Läsarnas
PUBLICERAD:
Tävlingen Sommarbilden är nu avslutad och under de veckor den pågått har vi fått in hundratals bilder. Ni läsare är verkligen duktiga på att fotografera och vi tackar er alla för alla stämningsfulla och vackra bilder. Det blir inte lätt att välja ut vinnarna! Som tur är får många fler plats i SLA:s almanacka för 2020.
Vi fortsätter även denna vecka att publicera några av de tidigare inskickade bidragen.
Gösfiske på sjön Viken.
Foto: Magnus Lagerroth

Det gror i farsgubbens skor!
Foto: Jeanette Hansson
En skön kväll på Hökensås.
Foto: Eva Svahn-Persson
Ingen sol på himmelen, men desto fler på backen.
Foto: Erik Boström
Vajande sädesfält utanför Hjo.
Foto: Frida Raupach

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.