Viktor spelade egna låtar

Musik
PUBLICERAD:
Viktor Backman spelade egenkomponerad musik i Equmeniakyrkan.
Foto: Kenth Svensson

I söndags hade Equmeniakyrkan Karlsborg sin tredje och sista ”Musik i sommarkväll” för i år. Det var Viktor Backman med band som spelade finstämda låtar och några psalmer. Låtarna har Viktor skrivit själv, bland annat under sin tid på en bibelskola i Texas.

I bandet fanns Viktors bror Samuel på bas och deras mamma Maria på cajón och sång samt Amelie Roolf, piano och sång. De drygt 45 åhörarna gav många och långa applåder och krävde ett extranummer. Det blev den första sången som spelades för kvällen, vilken handlade om att det inte spelar någon roll vad du gör, om du inte gör det med kärlek. Den sången framfördes för övrigt av Viktor och Samuel på allsången i somras. Efteråt var det servering som mötesledaren Gudrun Skaghammar inbjöd till.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.