• idag
  15 juli
  14°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.1 mm
 • torsdag
  16 juli
  24°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  17 juli
  22°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  18 juli
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  19 juli
  21°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Grillfest för Tibro Reumatikerförening

Läsarnas
PUBLICERAD:

Tibro Reumatikerförening har haft sin årliga grillfest hos Monica och Bengt Ohlsson på Gamlegården i Grönhult. Det var 24 deltagare i ett strålande väder. Inga myggor! Bengt hade grillarna i ordning vid 17-tiden. Sedan blev det tipspromenad med kluriga frågor som Eva Sundelius ordnade. Till kaffet kom Bengt med dragspel och spelade. Kvällen gick fort och vi började bryta upp efter 20-tiden. Alla som jobbade för denna trevliga sammankomst fick ett stort tack.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.