• idag
  8 apr
  13°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 apr
  13°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 apr
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Till minne

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Løvland, Marianne

Einar Johansson

En välkänd och uppskattad medlem av vår hembygdsförening, Einar Johansson, har lämnat oss. Einar blev sin hembygd trogen hela sin levnad. Hembygdsföreningens verksamhet stod Einar nära och hans tjänstvillighet, noggrannhet och kunnande delade han villigt med sig av. Under ett flertal år var han stugfogde vid Solvistet, Vakällan, en uppgift som passade Einar väl. Dagstorp var hans hemort under hela hans liv och han kunde med sin kännedom om bygden på ett underhållande sätt dela med sig vad som hänt i hembygden. Hans alltid glada humör bidrog till att göra honom till en uppskattad kamrat.

En bygdens man har lämnat oss med saknad, vi får minnas honom med tacksamhet för vad han har gjort för vår hembygd.

Wäring-Locketorps Hembygdsförening

gm. Rolf Johansson ordf.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.