Ny vd utsedd för Jula hotell och konferens

Publicerad:
Mikaela Grundström blir ny vd för Jula hotell och konferens.

Mikaela Grundström är utsedd som ny vd för Jula hotell och konferens i Skara. Hon har tidigare bland annat arbetat som vice vd på Knistad hotell och konferens, samt som affärsområdesansvarig vid Next Skövde.

– Vi är mycket glada att få in Mikaela i koncernen. Hon har rätt erfarenhet, och även ett stort nätverk i regionen. Med Mikaela med på resan har vi nu rätt förutsättningar att tillsammans inom koncernen kunna utveckla vår hotellverksamhet till en ny nivå, säger Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef, i ett pressmeddelande.

Jula grundades 1979 som ett familjeföretag. Karl-Johan Blank, Julas ägare, har varit med från starten och byggt upp företaget. Sedan några år har Jula utvecklats till en koncern, Jula Holdingkoncernen, med verksamheter inom Retail, Fastigheter, Finans, Logistik och Hotell.

Artikeltaggar

FöretagandeJulaNäringslivSkara

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare