• idag
  4 dec
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  5 dec
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  6 dec
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  7 dec
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  8 dec
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Höstupptakt med musik hos Tibro PRO

Läsarnas
PUBLICERAD:
David Carbe stod för ett bejublat framträdande.

Pianisten och sångaren David Carbe stod för ett omtyckt och bejublat framträdande när Tibro PRO hade sin höstupptakt på Millners. 26-åringen från Kungälv som bl.a. samarbetat med Robert Wells och Janne Schaffer och vid flera tillfällen varit kapellmästare i TV4:s Bingolotto, bjöd på ett varierat program med blandning från olika musikgenrer. Där fanns svensk schlager, boogie woogie och rock'n'roll, men även klassisk och finstämd pianomusik. Ett stort antal medlemmar var på plats och alla var mycket nöjda med framträdandet.

Mötet inleddes med att vice ordförande Gunnar Hägg hälsade tre nya medlemmar välkomna till föreningen och han informerade om olika aktiviteter som nu drar igång efter sommaruppehållet bl.a. bad, läsecirklar, gymnastik samt PRO-travet på Axevalla.

Efter David Carbes underhållning var det dags för kaffe och smörgås innan mötet på sedvanligt sätt avslutades med lottdragning och medlemmarna hälsades välkomna till nästa möte den andra oktober, även då på Millners, då det kommer att serveras höstlunch och bli information från organisationen ”Överförmyndare i samverkan”.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.