• idag
  15 aug
  18°
  • Vind
   0 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  16 aug
  28°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  17 aug
  28°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  18 aug
  27°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  19 aug
  25°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Premiär för 1-mila från Högaliden i Hjo

Läsarnas
PUBLICERAD:

Åter en vacker morgon när 1-mila startade från Högaliden i Hjo med Hjobygdens OK som arrangör. Lite kyligt men solen sken från klarblå himmel och efterhand blev det riktigt varmt. Båda banorna hade samma utgång i cirka 1 km men sedan gick 5 km på gångbanan mot Hjo med fin utsikt mot Mullsjön och sommarstugorna utmed stranden. 1-milarna fick en fin vandring runt Mullsjön. Sedan sammanstrålade båda banorna igen upp mot Missveden och genom skogen tillbaka till Högaliden. Deltagarna var nöjda och tyckte det varit en fin vandring och hoppades att det skulle bli fler vandringar från Högaliden. Efter målgång så smakade det utmärkt med kaffe och våffla ute i solskenet. En del valde i stället varmkorv med bröd. Nästa 1-milavandring startar i Istrum med Istrum SK som arrangör.

Dagens vinnare: Eva Danielsson Friberg, Sten-Åke Carlsson, Per Hermansson, Annika Nykkel, Henry Carlsson, Margaretha Broberg och Gunnar Wilhelmsson.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.