• idag
  15 aug
  18°
  • Vind
   0 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  16 aug
  28°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  17 aug
  28°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  18 aug
  27°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  19 aug
  25°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Om tandhälsa hos Stenstorps PRO

Läsarnas
PUBLICERAD:
Tandhygienist Ahang Mahmood tackades med blommor efter informationen.

Stenstorps PRO-förening har haft medlemsmöte på Björktuna med 44 medlemmar närvarande.

Ordförande Kerstin Johansson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Dagens underhållare var våran kör ”Profilerna” som sjöng och Hans Köllner spelade dragspel. Det var ett mycket uppskattat program.

Efter detta var det dragning på försålda lotterier med fina vinster. Det serverades kaffe med smörgås och kaka. Stig hade information om aktiviteter i föreningen, som veteranvetartävling i Mariestad den 20/9, månadsmöte med Roland Nilsson, Fotoklubben visar bilder. Skolan undrar om vi har intresse att servera mellanmål, PRO Skara har konsert, Travdag på Axevalla, PRO Falköping ordnar resa till Flensburg samt att Hjärt o lung ordnar musik i Pingstkyrkan Falköping.

Sedan var det dags för tandhygienist Ahang Mahmood från Centrum för äldres tandhälsa (CÄT) och Folktandvården i Falköping att informera om äldres tandhälsa. Hon visade hur man sköter sina tänder. Det var mycket bra och informativt. Hon tackades med blommor och välförtjänta applåder från publiken.

Ordförande Kerstin tackade sina medarbetare, kaffekommittén och medlemmarna för visat intresse och förklarade mötet avslutat.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.