• lördag
  23 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  24 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  -2°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  26 jan
  -5°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Födelsedag 13 september

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Tyra Thorén

90 år fyller den 13 september Tyra Thorén, Skövde.

Tyra är född i Trädet, Solberga socken, i en stor och trevlig familj med många syskon. 1959 kom Tyra med maken Stig och två barn till Skövde. Förutom sitt arbete på Centralhallen i Falköping har hon ägnat stor omsorg åt sina barn och barnbarn. På ledig tid har hon virkat, broderat, pysslat i trädgården och inte minst bakat mängder med bullar till barn, barnbarn och barnbarns barn som numera finns i Skövde, Tidaholm, Stockholm och Göteborg.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.