• idag
  23 jan
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  24 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  -2°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  26 jan
  -5°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Värsås-Varola Pensionärsförening på hemlig resa

Läsarnas
PUBLICERAD:

Värsås-Varola Pensionärsförening har varit på sista resan för året, som vanligt en hemlig sådan. 50 förväntansfulla resenärer tog plats i bussen för att se vart det skulle bära iväg. Efter lite omvägar var första stoppet Kinnarps Kontorsmöbler i Kinnarp. Där mötte två guider upp för att tala om och visa deras utställning och museum över deras stora utveckling till den fabrik den är i dag. Vi serverades även förmiddagskaffe här.

Resan fortsatte sedan vidare till VIP Hotell i Mullsjö för lunch som serverades i snabb takt. Här fanns även tillfälle, för den som ville, att köpa godis i långa banor. På småvägar fortsatte resan till Habo kyrka där vi blev guidade om den gamla kyrkan och dess målningar. Eftermiddagskaffet intogs på Brandstorps hembygdsgård med möjlighet att se deras museer.

På hemvägen tackade föreningens ordförande resekommittén för ett väl genomfört arbete med årets resor. Även vår chaufför Eva som kört oss, avtackades med applåder. Alla passagerarna tyckte att detta hade varit en trevlig resa. Nu väntar vinteruppehåll och vi får se fram emot första resan i maj 2020.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.