Jula firar på Arena Skövde

Näringsliv
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
3 000 Julaanställda firar i morgon företagets 40-årsjubileum. Karl-Johan Blank är koncernchef och ägare.
3 000 Julaanställda firar i morgon företagets 40-årsjubileum. Karl-Johan Blank är koncernchef och ägare.

Företaget skriver i ett pressmeddelande att totalt är cirka 3 000 Julaanställda inbjudna till festen som äger rum på företagets marknader i Sverige, Norge och Polen.

Jula har också en omfattande sourcingverksamhet i Kina, och även där blir det stor fest.

På Julas hemmaplan, i Skaraborg, hålls en gemensam fest på Arena Skövde för medarbetare från Julas huvudkontor och centrallager i Skara som får möjlighet att fira tillsammans med medarbetare från bland annat varuhusen i Skara och Skövde, samt andra bolag i koncernen.

– Det har varit en fantastisk resa. Jag kommer ihåg när jag själv började på Jula tillsammans med mina föräldrar för 40 år sedan med mekanisk industri och sålde tillbehör på postorder. Jag sprang mellan de olika husen på gården och plockade varor och packade paket, säger företagets ägare och koncernchef Karl-Johan Blank och fortsätter:

– Jag och familjen känner stor tacksamhet till alla medarbetare för vad vi åstadkommer tillsammans.

För 40 år sedan grundades Jula på gården Jultorp. Nu kulminerar firandet med en stor fest för alla medarbetare.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.