Möblerna har kommit till torget

Miljö
PUBLICERAD:
Här lastas möblerna från Olby av den stora lastbilen.
Foto: Anna Warner
Nu har möblerna som ska stå på Hertig Johans torg kommit. På tisdagsförmiddagen placerades de ut.

Hertig Johans torg är nu i det närmaste klart och möbelgruppen från Olby design anlände på tisdagsförmiddagen. Sittgruppen, som är tillverkad i ljust trä, ska stå vid träden i det nordvästra hörnet av torget. Gruppen består av 17 möbler i fyra olika varianter.

En efter en lyfts möblerna till sin placering på torget.
Foto: Anna Warner
På den här delen av torget ska möblerna stå.
Foto: Anna Warner
Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.