Sissela Kyles succéshow till Skövde

Det händer
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Sissela Kyle kommer med sin föreställning "Etta på listan!" till Skövde i vår.
Foto: Foto Markus Gårder
Hennes nya föreställning "Etta på listan!" hyllades unisont av pressen efter premiären i förra veckan. I vår kommer Sissela Kyle med sin succéshow till Skövde när hon ger sig ut på turné.

"Etta på listan!" är Sissela Kyles första scenföreställning sedan succén med ’"Dina dagar är räknade" som spelades för fulla hus för tio år sedan.

I sin nya föreställning, där hon skrivit manus med Callé Norlén, blandar hon som vanligt humor och allvar.

– Jag skämtar och talar allvar om sånt jag funderat på, till exempel sex, sprit och samtalstonen på nätet, säger Sissela Kyle i ett pressmeddelande.

I "Etta på listan!”, som just nu spelas på Scalateatern i Stockholm, berättar hon om sin besatthet av att göra listor, bjuder på sång, dans, en kavalkad av Göteborgshumor och andra ämnen som ligger henne varmt om hjärtat.

– Det övergripande temat är min känsla av tidlöshet och min gränslösa kärlek till festliga fruntimmer, säger Sissela Kyle som kommer till Skövde stadsteatern 27 mars.

För regi står Emma Bucht och medverkar på scenen gör även multi-musikern Sara Niklasson.

Turnéplan

7/2 Jönköping, 8/2 Karlstad, 14/2 Uppsala, 15/2 Örebro, 21/2 Lund, 22/2 Halmstad, 6/3 Gävle, 7/3 Falun, 13/3 Nyköping, 14/3 Norrköping, 20/3 Växjö, 21/3 Kalmar, 27/3 Skövde, 28/3 Uddevalla, 3/4 Östersund, 4/4 Sundsvall, 5/4 Umeå, 17/4 Kungsbacka, 19/4 Vara.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.