• idag
  30 maj
  17°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  21°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  23°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Stipendiat besökte Lions club Skultorp

Läsarnas
PUBLICERAD:
Från vänster: Rune Eriksson Lions, Pauline Björk, stipendiat och presidenten Birgitta Renström.

Lions club Skultorp har haft månadsmöte på Vägkrogen i Skultorp och fick då besök av vår stipendiat Pauline Björk.

Mötet började med en upplevelserik presentation av Paulines resa till Kroatien som ägde rum nu i somras där hon först kom till en värdfamilj som är Lionsmedlem i Kroatien. Vistelsen under en vecka med familjen resulterade i att hon fick se hur man bor och lever i Kroatien. Därefter åkte hon till ett Lions ungdomsläger där hon träffade likasinnade stipendiater från andra länder i samma ålder.

Först var Pauline lite tveksam till andra ungdomar från olika länder med olika språk, men det visade sig att alla var mycket duktiga på engelska språket. Det blev två händelserika veckor med utflykter och gemenskap som säkert satt en viss prägel på hennes personlighet och gett många vänner för livet. Pauline avslutade med att berätta om mycket tårar när deltagarna skiljdes åt på flygplatsen för att åka hem, men via sociala medier så håller Pauline kontakten nu och säkert många år framöver.

Därefter serverades en som vanligt god måltid med efterföljande månadsmöte med olika aktiviteter och bidragsgenomgång.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.