Boka ett möte med oss

Insändare
PUBLICERAD:
Äldreboendet Haganäset.
Foto: Anneli Malm
Replik till insändare med rubriken ”Lyssna på oss som jobbar på Haganäset” (SLA 5/10).

Detta är nu tredje insändaren från Haganäset på ganska kort tid. Den första var den 14/8 från personalen på Stranden. Saeed Ardane, dåvarande ordförande i socialnämnden, och Monica Staudinger, dåvarande 1:e vice ordförande, åkte ut till Stranden och träffade personal. Den andra insändaren kom 21/8 från personalen på Korttiden. Sandra Peters, socialchef och Catarina Davidsson, kommunalråd träffade dem några dagar senare. Bägge gångerna var det konstruktiva och bra samtal kring situation och ekonomi.

Denna tredje insändare är svårare för oss att hantera då begreppet ”personalen på Haganäset” är ganska stort. Vi hoppas författarna av insändaren tar kontakt med sina närmsta chefer och bokar ett möte med oss. Vi kommer gärna ut en tredje gång och träffar er. Att argumentera och debattera via insändare känns mindre konstruktivt varför vi emotser ett möte.

Catarina Davidsson (C), kommunalråd

Monica Staudinger (C), ordförande Socialnämnden

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.