Hoppa till huvudinnehållet

Dags att nominera till Kulturstipendium

Publicerad:
Reporter Tobias Larsson Franzén
Tobias Larsson Franzén
tobias.larsson-franzen@sla.se
Daniela Cartela fick stipendiet förra året.
Daniela Cartela fick stipendiet förra året. Foto: Anita Enocksson/arkiv

Snart är det dags att nominera till kultur- och fritids Kulturstipendium.

Nomineringsperioden startar nu på måndag och pågår fram till den 17 november. Under denna tid kan man nominera den person, verksam eller tidigare verksam inom Tibro, man tycker ska upplyftas extra speciellt för sin insats.

Stipendiet delas ut årligen av kultur och fritidsavdelningen på Tibro kommun för att uppmuntra förtjänstfull verksamhet inom skilda kulturella områden. Förra årets stipendiat var Daniela Cartela som bedriver Danielas Dansskola.

Förutom att nominera via post, så finns i år möjlighet att göra det digitalt också.

Utdelningen kommer att ske under tidig vår 2020.

Artikeltaggar

Nöje/KulturStipendierTibro

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.