Äldre kvinna bestulen på plånbok

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
En äldre kvinna bestals på sin plånbok i Skövde vid 15-tiden på lördagen.

Brottet ska ha inträffat på Barkvägen där kvinnan, som enligt polisen "närmar sig 90", ska ha konfronterats av två män.

– De ska ha varit i 30-årsåldern och sagt att de kommit från någon form av religiöst samfund. Och i samband med det här ska de då ha kommit över hennes plånbok. Den ska ha innehållit kontanter men inte till något större värde, säger Mikael Jansson hos polisen i Skövde.

Ingen har ännu gripits för brottet.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.