Nöjda besökare av Sweden game

Spel
PUBLICERAD:
Sweden game festival i Arena Skövde.
Foto: Roland Svensson
Sammanlagt 1500 besökare kom till Arena Skövde när Sweden Game Festival arrangerades där i lördags och två av tre var mycket nöjda med sitt besök, uppger arrangören Next Skövde.

Det var full aktivitet vid samtliga montrar på Sweden Game Festival. Ett 40-tal verksamheter visade upp sig och sina spel.

Enligt arrangörerna Next Skövde och Sweden Game Arena trivdes besökarna. Två av tre var till och med mycket nöjda och hela 85 procent skulle definitivt rekommendera festivalen till sina vänner.

- Skövde är ett viktigt center för dataspelsindustrin i Sverige och festivalen är en möjlighet att visa upp detta lokalt och regionalt. Det är roligt att så många är nöjda med sitt besök och vill rekommendera festivalen vidare, säger Tau Petersson, destinationsutvecklare på Next Skövde.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.