• idag
  8 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 apr
  13°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 apr
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Undenäs Hembygdsförening 80 år

Läsarnas
PUBLICERAD:
Lördag kväll firade Undenäs Hembygdsförening 80 år med 70 personer närvarande.

Först hälsade vice ordförande Gunilla Karlsson välkommen, och sedan höll Ingemar Wikenros och Margaretha Renberg en kort historik om hembygdsföreningen. De inbjudna hembygdsföreningarna Brevik, Mölltorp, Rödesund-Vanäs, Tived och Älgarås överlämnade var sin gåva till jubilaren. Därefter var det dags för mycket delikat mat från Brevikens golf. Per-Anders Skagerstam hade sedan ett musikquiz med mycket varierande frågor där varje bord utgjorde lag. Kvällen avslutades med kaffe och tårta. Det var en trevlig och rolig stund som uppskattades av alla närvarande.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.