Traditionell julmarknad på Knistad herrgård

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Julmarknad på Knistad herrgård 2018.
Foto: Arkivbild
Nu börjar säsongen för julmarknader komma i gång. Den här helgen arrangerar Knistad herrgård en sådan.

Det laddas upp för en julmässa i klassisk bemärkelse. Utställare kommer att finnas på plats och sälja varor, samtidigt som tomtemor och tomtefar kommer att finnas på plats och ta emot önskelistor. Det kommer även att finnas möjlighet att bli fotograferad tillsammans med dem.

I år deltar fler försäljare än förra året. Ute på gården kommer det att finnas 14 stycken och inne i konferenslokalerna 33 utställare. Det som säljs varierar kraftigt och är en blandning av smycken, julpynt, fårskinn, smide och delikatesser för att nämna några exempel.

– Vi har tyvärr fått tacka nej till flertalet högkvalitativa utställare i år på grund av platsbrist, säger Lisa Johansson, marknadschef på Knistad och ansvarig för julmässan.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.