• idag
  8 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 apr
  13°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 apr
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Kvinna körde in i ladugård - förd till sjukhus i ambulanshelikopter

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Foto: Semir Hasanbegovic
En ung kvinna har flugits till sjukhus efter en singelolycka i Hovby på onsdagsförmiddagen.

Räddningstjänsten larmades om olyckan strax före halv elva på onsdagen.

På Salebyvägen, nära Hovby flygplats, hade en ung kvinna på väg in mot Lidköping av okänd anledning tappat kontrollen över bilen och rammat en ladugårdsvägg. Bilen for sedan över vägbanan och voltade ner i diket på motsatt sida. Enligt polisen blev kvinnan liggande utanför bilen, men var vaken och talbar när räddningstjänst och ambulans anlände.

En ambulanshelikopter var snabbt på plats vid olycksplatsen och den kvinnliga föraren flögs för vård till NÄL i Trollhättan. NU-sjukvårdens presstjänst uppger att kvinnans tillstånd betraktades som allvarligt men stabilt när hon anlände till akutmottagningen. Under eftermiddagen fanns inga nya uppgifter om tillståndet.

Under arbetet med räddning och bärgning var vägen avstängd i nästan en timma.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.