God behållning vid Säters syauktion

Läsarnas
PUBLICERAD:

Säters kyrkliga syförening har hållit sin sedvanliga auktion i Stöpengården. Cirka 70 personer kom. Lotter köptes och många gåvor skänktes till auktionen, som tacksamt mottogs. Ordförande hälsade välkommen. Andaktsstunden hölls av Ingemar Ekström. Kaffe och hembakat bröd serverades och därefter började auktionen. Vår eminente utropare Mikael Blomquist genomförde auktionen snabbt och med härlig entusiasm.

Vår över hundraåriga syförening har utökats med ett par nya medlemmar, vilket inte är så vanligt idag. Medelåldern är hög och vi är nu 15 medlemmar. Auktionen inbringade 30.908 kronor. Pengarna kommer oavkortat fördelas mellan olika hjälporganisationer.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.