SPF Stenstorp fick kostråd

Läsarnas
PUBLICERAD:

SPF Seniorerna Stenstorp har haft novembermöte och ordföranden Siv Holmén hälsade alla medlemmarna välkomna. Inbjuden var kostrådgivaren Patricia Badh. Hon hade mycket bra saker att berätta när det gäller kost.

Minst ett halvt kilo frukt och grönt ska man försöka äta per dag. Inte för mycket söta saker. Motion är viktigt. Efter halva tiden tvingade hon oss att resa oss upp från stolen fem gånger. Alla gjorde det med ett leende. Hon pratade också om undernäringsproblem. Fibrer är bra att få i sig litet varje dag. Nässelsoppa kan vara bra att äta året om. Plocka på sommaren och frys in. Det var många bra råd hon gav.

Efter denna intressanta kostrådgivning intogs smörgås med en god kaka till kaffet. Lotteriet drogs och alla som vann blev glada som vanligt. Siv Holmén tackade kökspersonalen för gott kaffe med dopp. Nästa möte blir den 12 december då julmat står på bordet och väntar. Alla medlemmarna blir bjudna.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.