Butiken Game Stop läggs ner

Näringsliv
PUBLICERAD:
Game Stop på Elins esplanad.
Foto: Petra Lundgren
Butikskedjan Game Stop tvingas lägga ner alla sina nordiska butiker.
Bland annat drabbas butiken på Elins esplanad i Skövde.

Den amerikanska gamingbutikskedjan Game Stop, som finns representerad på ett 40-tal platser i Sverige och ytterligare ungefär lika många i övriga Norden, stänger samtliga nordiska butiker efter en lång period av finansiella svårigheter. Det bekräftar företaget på Game Stops sajt.

Bland annat berörs då företagets butik på Elins esplanad i Skövde. När just den butiken stänger är inte klart.

"Under 2020 kommer GameStop-butikerna successivt att stänga i Sverige. Information om datum när respektive butik stänger kommer gradvis att göras tillgänglig i butiker och online på vår hemsida" skriver företaget.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.