• idag
  29 sep
  13°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  30 sep
  16°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  15°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  15°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  3 okt
  16°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Grötfest hos PRO Timmersdala

Läsarnas
PUBLICERAD:

Den 8 januari var det grötfest hos PRO Timmersdala där ordförande Gösta Andersson kunde hälsa ett 70-tal medlemmar samt dagens underhållare Mikael och Tomas välkomna. De spelade och sjöng kända låtar av Sven-Ingvars samt Elvis, Alf Robertsson och Tom Jones. Det blev många och långa applåder som ledde till extranummer.

Efter kaffe och kaka så var det dags för lottdragning och hemgång efter en trevlig kväll. De som kokat gröten samt bakat brödet till festen och de som tog hand om disken, fick ett stort tack. Ordförande Gösta bad slutligen alla att ta det försiktigt på hemvägen i den mörka kvällen.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.