• idag
  8 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 apr
  13°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 apr
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Ny kårledare hos Frälsningsarmén

Läsarnas
PUBLICERAD:
Bitr. divisionschef Anna-Lena Paulsson tillsammans med nya kårledaren major Birgitta Ekman.

Glädjen var stor hos Frälsningsarmén i Skövde, när den nya kårledaren major Birgitta Ekman hälsades välkommen. Hon kommer närmast från Söderkåren i Stockholm. Själva installationen sköttes av bitr. divisionschef Anna-Lena Paulsson. Musikkåren spelade åter efter en tids uppehåll och lokalen var välfylld av mötesbesökare. Efteråt delades gemenskapen vid kaffeborden.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.