• idag
  8 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 apr
  13°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 apr
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Tibro PRO hade grötfest

Läsarnas
PUBLICERAD:
Lars-Erik Frendberg underhöll med sång och musik.

Tibro PRO inledde traditionsenligt det nya verksamhetsåret med grötfest på Millners där ett stort antal av föreningens medlemmar var på plats.

Ordföranden Krister Feretti började med att hälsa alla välkomna och vände sig särskilt till dagens underhållare – sångaren och musikern Lars-Erik Frendberg från Trollhättan.

Ordföranden kunde glädjande nog hälsa fyra nya medlemmar välkomna till föreningen och informerade även om att vårt fredagscafé på Dojan öppnar den 24 januari.

Därefter var det dags för besökarna att förse sig med välsmakande risgrynsgröt och smörgås och när alla ätit sig mätta intog Lars-Erik Frendberg scenen. Han har besökt Tibro PRO flera gånger tidigare och bjöd även denna gång på ett bejublat program som mellan sångerna innehöll roliga historier och anekdoter från träffar med andra artister han samarbetat med. Givetvis avslutade han framträdandet med sin tolkning av några av Elvis Presleys kända låtar, vilket verkligen ”gick hem” bland åhörarna.

Innan den avslutande dragningen på försålda ”åror” informerade Krister Feretti om mötet i februari då kommunalrådet Rolf Eriksson kommer på besök tillsammans med stadsarkitekten för att informera bl.a. om kommunens planer på nybyggnation i centrum och det gamla spårområdet. Då kommer det att finnas plats för besökarna att komma med tips och förslag.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.