• idag
  15 aug
  18°
  • Vind
   0 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  16 aug
  28°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  17 aug
  28°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  18 aug
  27°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  19 aug
  25°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Hon blir ny kommunikationschef i Skövde

Nyheter
PUBLICERAD:
Carin Fhyr.
Foto: Skövde kommun
Carin Fhyr blir ny kommunikationschef i Skövde kommun. Hon tillträder den 23 mars.
– Det ska bli väldigt roligt, säger hon.

I december slutade Anna Hartung som kommunikationschef i Skövde kommun.

Nu är det klart vem som tar över på den vakanta platsen. Den 23 mars tillträder Carin Fhyr.

Fhyr kommer närmast från en tjänst som kommunikationsstrateg i Göteborgs stad där hon har arbetat sedan 2018. Hon har tidigare bland annat arbetat som kommunikatör inom Försvarsmakten och Polisen samt som kommunikationschef för Räddningstjänsten Storgöteborg.

— Att få arbeta med kommunikation i Skövde kommun känns meningsfullt eftersom verksamheten som bedrivs är en viktig del av många människors vardag. Det ska bli väldigt roligt och tillsammans med medarbetarna på kommunikationsavdelningen hoppas jag kunna bidra till fortsatt utveckling i kommunen, säger hon i ett pressmeddelande.

— Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Carin. Hennes breda erfarenhet och kompetens från arbete inom olika typer av organisationer kommer att vara en stor tillgång för Skövde kommun och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med henne, säger kommundirektör Tomas Fellbrandt i samma pressmeddelande.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.