Lyckliga postkodvinnare i Skövde

Nyheter
PUBLICERAD:
Michael och Susanne Andersson fick ett trevligt vinnarsamtal från Christian ”Kicken” Lundqvist. Tillsammans har de vunnit 239 140 kronor.
Foto: Postkodlotteriet
Postkodlotteriet har dragit en vinst på 1 miljon kronor till Skövde. 19 lottköpare med postnummer 541 93 och postkoden BH får dela på vinsten.

På postkoden finns 19 vinnare som tillsammans har 46 lotter uppger Postkodlotteriet i ett pressmeddelande.

Varje lott är därmed värd 21 740 kronor.

Några av dessa vinnare har blivit uppringda av vinstutdelaren Christian ”Kicken” Lundqvist via videosamtal. Skövdeparet Michael och Susanne Andersson, 56 respektive 54 år, är två av vinnarna som tillsammans vunnit 239 140 kronor. När de fick höra vinsumman utbrast de glatt:

– Wow, vad härligt! Ojojoj!

En annan vinnare är Lotta Lipponen, 62 år, som fick ett glatt besked lagom till sin födelsedag. Hon har vunnit 43 480 kronor.

– Oj vad bra! Jättekul, sa hon innan hon utbrast i ett vinnarvrål!

Övriga vinnare får vinstbeskedet via post inom de närmaste dagarna. Vinnarna kan också se sin vinst på postkodlotteriet.se i inloggat läge.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.