• idag
  8 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 apr
  13°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 apr
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Skövde FUB dansade ut julen

Läsarnas
PUBLICERAD:

Lördagen den 11/1 bjöd Klippan/Skövde FUB in till julgransplundring i Immanuelskyrkan. Det var cirka 50 personer som under eftermiddagen dansade ut julen under Ingela Mikanovics ledning, fikade och fick besök av tomten som hade med sig paket.

Nästa träff för Skövde FUB blir årsmöte den 12/2.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.