• idag
  29 sep
  14°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  30 sep
  16°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  15°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  15°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  3 okt
  16°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Årets första medlemsträff för PRO Södra Ryd

Läsarnas
PUBLICERAD:

PRO Södra Ryd har haft sin första medlemsträff för året. Ordföranden hälsade alla de 30 medlemmarna välkomna och önskade en god fortsättning på det nya året och ett gott samarbete framöver som alltid. Han hälsade också Mats Forsmarks trio välkomna som var dagens underhållare. De presenterade sig och började sedan spela och sjunga. Repertoaren bestod mest av 50- och 60-talsmusik.

Så var det dags för fikauppehåll med smörgås och Maj-Britts goda kaka och efter en trevlig kaffestund återkom underhållarna med mer sång och musik. Inslaget var mycket uppskattat och de fick välförtjänta applåder och som tack fick de varsin lott som ordföranden önskade skulle ge god vinst.

Ordföranden fortsatte med att informera om att qigongen startar i morgon, Ingrid informerade om kommande resor, den första som ligger på tur är resa till Ullared som är ett populärt ställe att besöka. Slutligen var det dags för lotteriet med fina vinster. Ordföranden tackade alla som ställt upp och hälsade alla välkomna till nästa träff den 10 februari och underhållning av Birgitta Forsgård.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.