Julgransplundring på Fältspaten

Läsarnas
PUBLICERAD:

Julgransplundring på Fältspaten med ett åldersspann från tio till 97 år. Undrar om det är åldersrekord på en julgransplundring? Dagen till ära fick vi besök av ett 25-tal barn från Billingskolan som kom och förgyllde vardagen hos oss pensionärer. Vi började med dans kring granen med barnen och ett antal av de boende som deltog med glädje. För musiken stod Sture på trummor, Dieter på dragspel och Birgitta på sång.

Därefter var det dags för alla att äta risgrynsgröt och smörgås. När alla var mätta och belåtna så var det dags för lite mera dans och så fick barnen plundra granen på julgranskarameller. Som sig bör så kom det en mycket snäll tomte och överraskade barnen med lite frukt och en hemlig påse. Som tack för att barnen fick komma så sjöng de en mycket fin sång för oss och de lovade att komma tillbaka till våren och sjunga vårsånger vilket vi ser fram emot att få höra dessa duktiga barn igen. Till sist var det dags för kaffe och pepparkaka.

Ett stort tack gick till våra trygghetsvärdar som var med och ordnade denna trevliga fest som vi sent ska glömma.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.