• idag
  9 apr
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 apr
  11°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 apr
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  12 apr
  11°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  13 apr
  • Vind
   8 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm

Månadsmöte hos Timmersdala PRO

Läsarnas
PUBLICERAD:

Timmersdala PRO har startat upp månadsmötena och ordförande Gösta Andersson hälsade välkommen och ett särskilt välkommen riktades till Gunnar Wallmon, Mariestad, som stod för underhållningen. Det pålystes om föreningens 55-årsjubileum den 28 februari. Sven-Erik Eriksson informerade om cirkeln Tillsammans mot ensamhet och en om Bohuslän. Cirkeln Bohuslän avslutas med en resa.

Så var det dags för underhållning och Gunnar började med en Peter LeMarc-låt och fortsatte sedan med en diger repertoar med bland annat Sven-Ingvarslåtar. Publiken fick även vara med och sjunga i Två mörka ögon. Gunnar fortsatte med Evert Taube, Cornelis Vreeswijk och ett potpurri på Elvislåtar. Det var mycket uppskattat och det blev även ett extranummer. Han ackompanjerade sina låtar på gitarr och inspelad bakgrundsmusik.

Efter kaffepausen informerade Anitha Raimund om förslag på resor och aktiviteter. En resa till Ullared, besök på Tingsrätten i Skövde, bowling, med flera aktiviteter. Mötet avslutades med lotteridragning och efter denna gemytliga eftermiddag avtackade ordföranden Gunnar Wallmon med blommor och tackade även publiken.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.