• idag
  8 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 apr
  13°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 apr
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Trivselträff hos Stenstorp PRO

Läsarnas
PUBLICERAD:

Stenstorp PRO hade trivselträff den 17 januari. Träffen började med glögg och pepparkaka och därefter serverades gröt och skinksmörgås som Björktunas personal hade fixat. Sedan var det dags för underhållning. Hugo och Elsa Ljungkvist från Götene gjorde ett bejublat program med både gamla och nya låtar. Vi kunde konstatera att dom var väldigt duktiga. Ett mycket bra framträdande som publiken applåderade.

Efter detta var det dags för lite hjärngympa i form av en frågesport om julens maträtter. Det var en mycket klurig tävling där skiljefrågan blev avgörande. Sen följde en kort information om bland annat föreningens nästa match i veteranvetartävlingen mot Norrmalm från Skövde. Tävlingen går i Stenstorp den 29/1. Vi hade dragning på försålda åror med mycket fina vinster. Ett extra lotteri med en handmålad tomte skänkt av Gudrun Ung lottades ut.

Ordförande Kerstin tackade sina medarbetare i festkommittén och medlemmarna för visat intresse och förklarade mötet avslutat.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.