• idag
  29 sep
  14°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  30 sep
  16°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  15°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  15°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  3 okt
  16°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Timmersdala PRO vann veteranvetartävling

Läsarnas
PUBLICERAD:
Lagen från vänster: Ulvåker-Stöpen: Ronny Nordgren, Kerstin Moreira, Clas Axelsson. Tidtagare Sven-Erik Eriksson, domare Anne-Marie Blomquist. Gösta Andersson, lagledare för Timmersdala, hälsade välkommen. Lagledare för Ulvåker-Stöpen Ros-Mari Axelsson. Timmersdalalaget: Sigvard Lorentzson, Anitha Raimund och Jan-Olof Löfgren.

I måndags eftermiddag var det veteranvetartävling i Timmersdala PRO-förening. Timmersdala mötte Ulvåker-Stöpens PRO-lag. Timmersdala fick 1 poäng mer redan på första frågan. Efter fråga 3 stod det 4–4 men Timmersdala drog ifrån med några poäng och efter fråga 9 stod det 11-9 till Timmersdala. Det var inte lätt för lagen, det var många kluriga frågor men hejarklackarna peppade sina lag med många fina hejarramsor mellan frågorna. När fråga 10 kom var det olidligt spännande, det kunde ha blivit oavgjort men Timmersdala knep poängen och det slutade med att Timmersdala vann med 13–9. Timmersdala går nu vidare till en ny tävlingsomgång.

Efter denna spännande match smakade det bra med kaffe. Gösta tackade de tävlande för en fin match och avslutade eftermiddagens tävlingsomgång.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.