• idag
  21 jan
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   2.9 mm
 • fredag
  22 jan
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  23 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  24 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  -2°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Gardell kommer solo till Skövde

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Jonas Gardell kommer med soloversionen av "Queen of fucking everything" till Skövde.
Foto: Stina Stjernkvist/TT
Jonas Gardell tar med sig en enklare version av showen "Queen of fucking everything" på turné. Den 15 oktober kommer han till Skövde stadsteater.
– Vad man får är drottningen själv i all sin glans, säger Jonas Gardell om föreställningen på sin hemsida.

Jonas Gardell har spelat "Queen of fucking everything" en hel säsong i Stockholm och en hel säsong i Göteborg till publikens jubel och stående ovationer. Nu tar han med sig sin kritikerrosade föreställning i en enklare version och åker ut på turné. Det blir som en soloshow.

– Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk. Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är drottningen själv i all sin glans, säger Jonas Gardell om showen på sin hemsida.

Han har även släppt musik från sin show, det är en live-EP som innehåller fem låtar.

Vårturnén inleds den 5 mars i Karlstad och avslutas den 18 april i Mariehamn. I höst fortsätter turnén, den startar i Luleå den 3 oktober och avslutas i Umeå den 12 december. Den 15 oktober kommer Jonas Gardell till Skövde stadsteater.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.