Lions bidrar till skolresa

Läsarnas
PUBLICERAD:
Från vänster: Lions president Birgitta Renström, Lions Rune Eriksson och läraren Anna Breman.

Billingsdalsskolan har i flera år bekostat en resa för årskurs 3 till Ekehagens forntidsby. Men i år bekostar inte skolan/kommunen denna resa då det är nerdragningar på resurser inom skolverksamheten.

Lions tycker att resan är utvecklande för barnen så Lions club Skultorp bidrar tillsammans med flera andra så att denna intressanta resa kan genomföras. Eleverna kommer inför resan att läsa mycket om forntiden och blir väl förberedda.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.