Uggla, Petter och Miss Li till Boulogner

Musik
PUBLICERAD:
Petter, Miss Li och Magnus Uggla inför premiären av "Så mycket bättre" i TV4. Nu ska de ut på turné tillsammans.
Foto: Anders Wiklund/TT
Magnus Uggla, Petter och Miss Li kommer till Boulogner i Skövde den 22 augusti 2020.

De tre artisterna lärde känna varandra förra sommaren då de var värdar för jubileumssäsongen av tv-programmet "Så mycket bättre". Nu beger de sig ut på en Sverigeomfattande sommarturné tillsammans. Ett av stoppen blir alltså Skövde där de kommer att uppträda lördagen den 22 augusti i Boulognerskogen. Det uppger Next Skövde på sin Facebooksida.

"Det kommer bli magiskt att få dra ut på vägarna tillsammans med Petter och Uggla i sommar. Jag älskade att spendera så mycket tid tillsammans på Gotland förra året och är jätteglad att få göra detta ihop med dem", säger Miss Li i ett uttalande.

"Det kommer bli en episk turnésommar med värme, drag och handsprit", säger Petter.

Turnén startar den andra juli med premiär på Skansen i Stockholm. Därefter uppträder trion i Vadstena, på Öland, i Varberg, Rättvik, Helsingborg, Huskvarna, Göteborg, Piteå och Uppsala. Skövde är det näst sista stoppen på turnén.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.