• idag
  8 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 apr
  13°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 apr
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Härlig promenad med lunch

Läsarnas
PUBLICERAD:
Foto: Lennart Andersson

Efter att stormen Ciara dragit över södra Sverige visade sig vädret på sin allra bästa sida med en del solsken när ett 15-tal personer från Föreningen Aktiva Seniorer promenerade runt Åsbotorpsjön. Vilken härlig utsikt vi hade ut över Skövde med omnejd, det luktade gott ifrån flera grillställen där många skolungdomar passade på att vara ute i naturen under sportlovet.

Efter en härlig promenad var det dags att äta lunch på Billingehus och koppla av i goda vänners lag.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.