"Så funkar det" till Skövde i höst

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Anders Johansson och Måns Nilsson är ute på turné med sin show "Så funkar det". I höst kommer humorduon till Skövde stadsteater.
Foto: Nils Bergendal
Förra veckan hade Anders och Måns showvariant av succéprogrammet "Så funkar det" turnépremiär. I höst kommer den populära humorduon till Skövde stadsteater.

Föreställningen "Så funkar det" har hyllats i pressen och vårens turné är med enstaka undantag i stort sett slutsåld trots flera extrainsatta shower.

I höst fortsätter humorduon att turnera med sin faktabaserade scenshow - ett format som Anders "Ankan" Johansson och Måns Nilsson nu jobbat med i över 20 år under sina karriärer i tv, radio och på scen.

Med hjälp av mätstickor, internet, telefonsamtal, sång, dans och en och annan gissning svarar Anders och Måns på publikens frågor. Den som kommer får se.

Den 5 november kommer Så funkar det - The Show" till Skövde stadsteater och vill man se Anders och Måns redan i vår är det föreställningen i Vara i början av mars som ligger närmast till hands.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.