Födelsedag 4 mars

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Petter Jönsson

50 år fyller den 4 mars Petter Jönsson, Hjo. Han är född i Brevik. Petter arbetar som kundrådgivare på Fonus. Tidigare jobbade han på Billingehus i många år och inom möbelbranschen.

Petter Jönsson är också fritidspolitiker och sitter som ledamot i kommunfullmäktige i Hjo, ledamot i kommunstyrelsen samt i kommunstyrelsens arbetsutskott. Han är även ordförande samt gruppledare för Liberalerna Hjo. Tidigare var han vice ordförande i kommunstyrelsen samt ordförande i Barn- och Ungdomsutskottet (skola/socialtjänst).

Petter är också medlem i Odd Fellow samt aktiv inom Hemvärnets musikkår Skaraborg och Göta Trängoktett.

Födelsedagen firar han bortrest tillsammans med familjen.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.