Filmvisningar i Odeon ställs in

Nyheter | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Så här tom kommer Odeon att vara resten av filmvåren.
Foto: Aleksandra Stålfors/arkiv
Föreningen Skövde filmfestival och Skövde filmstudio ställer in resterande filmer i sina respektive vårprogram.

Föreningen Skövde filmfestival visar film på onsdagar och söndagar i biograf Odeon i kulturhuset. Man har nu fattat beslut att ställa in filmerna som skulle ha visats i mars, Bombshell, Människans lott och De ovanliga.

I april står ytterligare en finsk film på schemat, Marias Paradis, och just nu planerar man att visa den enligt programmet. Filmen Människans lott kommer eventuellt att visas i maj.

Skövde filmstudio har visningar på lördagar i Odeon. Föreningen hade tre filmer kvar på vårprogrammet, Amanda, Diamantino och Atlantics. Den sistnämnda skulle egentligen ha visats i februari. De kommer att visas till hösten i stället.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.