• idag
  13 aug
  19°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  14 aug
  27°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  15 aug
  27°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  16 aug
  28°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  17 aug
  28°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Födelsedag 26 mars

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Inez Sandberg

Den 26 mars fyller Inez Sandberg, Täng Broholm i Grästorp, 80 år. Hon är född i Hjo. Under sin yrkesverksamma tid arbetade Inez i 30 år som undersköterska inom vård och omsorg i Skövde, Lidköping och Grästorp. Hon tycker om motion och veteranbilar och att umgås med familj och vänner. Av hälsoskäl firar inte Inez sin födelsedag.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.