Bästa mittniorna utsedda

Handboll
PUBLICERAD:
Emma Lindqvist. H65 Höör, har utsetts till bästa mittnia.
Foto: Johan Nilsson/TT
Handbollsligan och SHE fortsätter att presentera All star team på herr- respektive damsidan.

Nu har turen kommer till lagens spelförare, eller mittnior som de också kallas. Felix Claar, Alingsås HK och Emma Lindqvist, H65 Höör har tagits ut av juryn bestående av lagens tränare, förbundskaptener och representanter för media.

Det kan noteras att Skövde HF:s 18-åring Elma Örtemark och IFK Skövdes Richard Hanisch finns med på listan bland de som fick röster. Elma 9,5 procent och Richard 6,8 procent av rösterna.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.