• idag
  21 jan
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   2.9 mm
 • fredag
  22 jan
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  23 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  24 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  -2°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Carl Stanley kommer till Skövde i höst

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Carl Stanley kommer till Skövde den 27 november.
Foto: Robert Eldrim
Carl Stanley åker en tredje och sista omgång ut i Sverige med sin turné "Född 1996". En standup-show som blivit en stor publiksuccé och som sedan sin premiär 2019 har setts av över 25 000 personer vid mer än 50 föreställningar.

Carl Stanley slog igenom som komiker i ung ålder och har sedan dess skapat en namn för sig själv. Han gör bland annat en populär podcast tillsammans med komikerkollegan Marcus Berggren, har skapat en egen humorserie på SVT och medverkat i flera TV-program.

– Att vara en 23-årig komiker gissar jag är ungefär som att vara en 50-årig komiker, fast med bättre knän. Nej men jag känner på något sätt ett ansvar för den nya, yngre standup-publiken. Jag och några andra är ju på ett sätt de nya som väl ska ta över någon form av stafettpinne från den äldre generationen. Så jag är bara glad att jag får vara med och jobbar hårt tills jag själv får knäproblem, säger Carl Stanley i ett pressmeddelande.

Hans egen standup-show "Född 1996" hade premiär 2019 och har sedan dess blivit en stor publiksuccé. Efter mer än 50 spelningar runt om i hela landet har den setts av över 25 000 personer.

Kommer till Skövde

I höst ger sig Carl ut på en tredje och sista omgång av sin turné. Den har höstpremiär i Stockholm den 4 september och fortsätter sedan runt om i landet.

Den 27 november besöker han Skövde och stadsteatern.

– Jag ser mycket fram emot hösten. Jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att vi skulle kunna göra tre vändor vilket nu blir verklighet tack vare publiken. Så jag känner lite press men ännu mer pepp att få åka ett varv till och se till att det blir det bästa varvet vi gjort. Efter detta varvet är jag ganska säker på att jag känner mig färdig och då är det dags att börja jobba med nästa show, berättar Carl Stanley.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.